Weekly offer

  MEGÉRKEZETT ÚJ HETI AJÁNLATUNK!

   Butterscotch Latte!

  Az egyik nagy kedvenc most visszatért!

  GYERE és PRÓBÁLD KI!

  California Coffee Company kávézók Budapesten

     
       

   

  Vár a nyár legjobb kávés hűsítője itala, a Frosty Coffee Frappe!
  Kóstold meg a Frosty Coffee Frappe hűsítő kávés jeges frappéjét, tejszínhabbal és karamellás öntettel a tetején! Ha a legnagyobb hőségben sem szeretnél lemondani kedvenc kávédról és imádod a karamellát, akkor ezt neked találták ki!

  Várunk szeretettel egy hűsítő nyári kávézásra! Kóstold meg Te is, a legújabb Frosty Coffee Frappe jeges kávés és karamellás ajánlatunkat!

  Mindezt természetesen Budapest kedvenc kutyabarát kávézóiban, a California Coffee Company kávézóiban, a Liszt Ferenc téren, az Teréz körúton, a Szent István téren a Bazilika előtt, a Kálvin téren a Nemzeti múzeum mellett és Biatorbágyon a Premier Outlet-ben.

  Próbáld ki te ezt a régi különlegességet, csak a California Coffee Company-ban! Várunk szeretettel!

  Kérheted akár laktózmentes tejjel, mandula tejjel, szója tejjel, kókusztejjel vagy akár rizstejjel is!

  Tejkánaán a California-ban >>>

  VÁRUNK TÉGED IS SZERETETTEL!

  A kedvenc kávézód, a California Coffee Company már 5 helyen vár Budapesten, hogy mindig elég közel legyen hozzád a kedvenc friss reggeli kávéd, vagy a napközbeni frissítőd!

  Térj be hozzánk, mert itt mindig megtalálod a helyed!

  Élvezd meghitt nyugalomban a város rohanó hangulatát és válogass kedvenc kávéd mellé legújabb süteményeinkből, cukormentes lisztmentes glükozmentes tortáinkból, paleó édességeinkből, gyümölcseinkből és frissensült szendvicseinkből. Kérd kedvenc kávéid elvitelre is, vidd magaddal város legjobb ízeit!

  Keresd a California Coffee Company üzleteit Budapesten!

  Kávézóink >>>