Weekly offer

  Tiramus Latte

  790 Ft
  Ha kedves a szívednek 🙂

  Keresd Új Heti Ajánlatunkat kávézóinkban!

  GYERE és PRÓBÁLD KI!

  California Coffee Company kávézók Budapesten

  Tiramisu Latte

   

  WEB_CCC heti ajànlat After eight_906x320px

  Te melyik csoportba tartozol?

  A) Hatalmas céltudatossággal készülsz a lehetséges akadályokra és minden újévi fogadalmadnak maradéktalanul eleget teszel… Tavaszig egészen biztosan.
  Számodra nincs lehetetlen, az új évvel te is új erőre kapsz, buldózerként söpörsz végig a legnehezebb feladatokon is. Ambiciózus vagy és megfékezhetetlen.
  A nap végén pedig semmi másra nem vágysz, csak egy finom, meleg lattéra és egy elismerő vállveregetésre!

  B) Egy újabb év és azon kapod magad, hogy képtelen vagy időben felkelni. A munkába is képtelen vagy időben beérni. Mi az az újévi fogadalom? Lehet bármi, csak legyen benne kávé. Még egy év, amit lehetőleg épségben, boldogan és egészségesen viszel véghez. Kinek van erre energiája? Neked biztos van, csak még úgy aludnál kicsit ebben a szürkeségben. De mindjárt beérsz a munkába és előtte semmi sem kelthet életre jobban, mint egy friss, meleg kávé. Talán épp egy latte macchiato.
  Ezek jutottak eszünkbe, amikor megalkottuk nektek a Karamellás-narancsos Latte Macchiatot! 🙂

  – Kényeztető karamella – az “A” csoportnak
  – Frissítő narancs – a “B”-nek
  – Latte macchiato – mindenkinek!

  A kedvenc kávézód, a California Coffee Company már 5 helyen vár Budapesten, hogy mindig elég közel legyen hozzád a kedvenc friss reggeli kávéd, vagy a napközbeni frissítőd!

  Térj be hozzánk, mert itt mindig megtalálod a helyed!

  Élvezd meghitt nyugalomban a város rohanó hangulatát és válogass kedvenc kávéd mellé legújabb süteményeinkből, cukormentes lisztmentes glükozmentes tortáinkból, paleó édességeinkből, gyümölcseinkből és frissensült szendvicseinkből. Kérd kedvenc kávéid elvitelre is, vidd magaddal város legjobb ízeit!

  Keresd a California Coffee Company üzleteit Budapesten!

  Kávézóink >>>