Halloween alkalmából minden California Coffee Company üzlet is Halloween hangulatba öltözik. Ez alkalomból egy igazi ínyenc különlegességgel is meglepünk titeket, amit csak ezen a héten kérhettek, Makadámdióval és Juharsziruppal ízesített Halloween Latte Macchiatot, csokiöntettel a tetején!

  Igazi különlegesség, ebben az összeállításban először Magyarországon.

  Csak a CCC üzleteiben, csak november 5-éig!

  Tudtad, hogy?

  Az ausztrál makadámdiófa gömbölyű gyümölcse: fehér-bézses színű, kellemesen édeskés, vajas ízű és magas zsírtartalmú a diószerű mag. Rendkívül kemény a héja, ezért a boltokban mindig pucolva árulják. Leginkább édességekhez, fagylaltokhoz használatos. Isteni finom!

  Rendszeres fogyasztása rendkívül kedvező hatással van egészségre.

  … és hogy …

  A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz. Íze és állaga a mézéhez hasonló. A fa édes nedvét még az őslakos indiánok fedezték fel és alkalmazták a mindennapi étkezésben.

  Akárcsak a méz, a juharszirup is számtalan vitamint, ásványi anyagot tartalmaz. Fogyasztása azért javallott, mert kalóriaértéke a hagyományos fehér cukorénál alacsonyabb és jótékony összetevői révén immunrendszerünket is támogatja.

  Nem csak nagyon finomak, de jótékonyak is ezeken az egyre hűvösebb reggeleken és éjszakákon!

  Gyertek és kóstoljátok meg újra és újra ezt a különleges a makadámdiós és juharszirupos Halloween Latte Macchiato Budapest kedvenc találkozó helyein, a California Coffee Company kávézóiban.

  Itt találhatsz minket!