Teréz körút

  1066 Budapest, Teréz körút 38.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.00 -23.00

  Vasárnap is nyitva vagyunk!
  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016
  California Coffee Company első kávézó méltán vált kedvencévé a környéken dolgozó fiatal üzletembereknek és egyetemistáknak. Ha üzleti találkozónak keres kötetlen, nyugodt helyszínt Budapest belvárosában, vagy szeretne nyugodtan tanulni, olvasgatni, az e-mailere válaszolni, vagy csak hátradőlni egy puha karosszékben, egy csésze forró kávéval a kezében, kutyabarát kávézónk mindig szeretettel és frissen pörkölt, 100% arabica kávéból készült italaival várja Önt, kollégáit és barátait is. Válasszon ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.

  Szent István tér – Bazilika

  1051 Budapest, Szent István tér 4-5.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.00 – 23.00h

  Vasárnap is nyitva vagyunk!

  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016

  A California Coffee Company Szent István téri kávézója leginkább a környéken dolgozó fiataloknak és a Budapestre látogató külföldieknek a kedvence. A kényelmes fotelekből és kanapékből szemlélve az óriási panoráma ablakokon át lélegzetelállító kilátás nyílik a Bazilika székesegyházra, sugárzó békéjére és a nyugalmára. A Szent István téri, a Duna parttól, a Lánchídtól csupán 2 perc sétányira található kávézó mindig nyüzsgő helyszín volt. Tökéletes helyszín, tökéletes hangulat baráti találkozók és workshopok részére is, amelyekre igény szerint bérelhető különtermünk áll vendégeink rendelkezésére. Válasszon Ön is ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.

  Kálvin tér

  1088 Budapest, Kálvin tér 12.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.30 – 23.30h

  Vasárnap is nyitva vagyunk!

  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016

  A California Coffee Company második budapesti kávézója leginkább a közelben lakó és tanuló magyar és külföldi diák által látogatott, igazi egyetemista kávézó, ahol kényelmesen elfér és megfér egymás mellett minden korosztály. Vendégeink különösen kedvelik kávézónk belvárosi közelségét, könnyű megközelíthetőségét, barátságos belső környezetét. Vendégeink szeretnek hozzánk akár napjában többször is betérni, mert nyugodt környezetben tanulhatnak, élvezhetik az aromás kávéink illatát és zamatát, a baráti találkozóik meghittségét és az ingyenes Wi-Fi használat előnyeit. A kényelmes fotelek ideális helyszínt biztosítanak a belvárosi randevúk vagy baráti találkozók számára, továbbá a hátsó asztalok kiváló lehetőséget adnak, hogy egy szendvics, vagy kávé mellett laptopunkkal, tablet-ünkkel dolgozzunk, olvassunk, kikapcsolódjunk. Válasszon Ön is ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.

  Liszt Ferenc tér

  Liszt Ferenc tér 1.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.00 – 23.00

  Vasárnap is nyitva vagyunk!

  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016

  A California Coffee Company Liszt Ferenc téri kávézója egy darabka történelem: régmúltban Japán kávéházként ismerték, a századforduló irodalmi és közéleti szereplői által gyakran látogatott közösségi élettér volt. A régmúlt e darabkájának kiválasztásával és ismét kávézóként való újjászületésével igyekeztünk visszaállítani az akkori kor levegőjét, hangulatát, hírnevét, otthonosságát, amely az egyik legnépszerűbb mellé tette Budapesten. Kávézónk tervezésekor igyekeztünk megtartani a kulturális és történelmi örökséget, ezért komoly erőfeszítéseket tettünk a művészeti felújítás és az eredeti mennyezet japán bambuszrügy mintázatának helyreállításával. Eközben igyekeztük a régmúltat a jelennel egységessé tenni, a jellegzetesen fiatalos és dinamikus Caifornia Coffee Company hangulatot és stílus ötvözve a hely a kulturális örökségével. Ezen törekvésünk egyik elemeként a belső térben egy működő zongorát is elhelyeztünk, amit vendégeink nyugodtan kipróbálhatnak, önmaguk vagy többi vendégünk szórakoztatására. Kávézónk különösen kedvelt az Andrássy út, az Oktogon, a Hősök tere és a Király utca közelsége miatt. Várjuk Önt is szeretettel, válasszon Ön is ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.

  Premier Outlet

  2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  Hétfőtől szombatig

  a Premier Outlet hivatalos nyitvatartási idejében

  Premier Outlet biatorbágyi üzletközpontjában megtalálható üzletünk a ‘Food court’-on keresendő, ahol megpihenhet a néha fárasztó bevásárlás után és élvezheti a közkedvelt California Coffee Company ízeket. Teljes kávé, hideg és meleg ital, szendvics és sütemény választékunk megtalálható és kapható elvitelre.
  Neked alkottuk – Latte Bambini

  A legkisebbeknek és a legédesebb szájúaknak! Különleges, egyedi habcukros ízesítésű könnyű forró tej, tejszínhabbal és szivárványszín csokoládédrazsé szórással a tetején!

  Gyere és próbáld ki Te is!

  Tovább >>>

  Neked alkottuk – Macchiato Pistachio

  A nagyobbaknak egy kellemes melengető és ölelő érzés, akárcsak egy meleg bolyhos ölelés. Könnyű latte macchiato, 100% arabica kávéból, pisztácia és vanília ízesítéssel és csokoládé szósszal a tetején. Pisztácia és vanília rajongóknak kihagyhatatlan!

  Gyere és próbáld ki Te is!

  Tovább >>>

  Neked alkottuk – Alkoholmentes Mulled wines

  Ha szereted a forralt bort, de kihagynád az alkoholt belőle, akkor válaszd ezt! Igazi szőlőléből készül és valódi naranccsal színesítjük, hogy kötöttségek nélkül élvezhessétek az őszi s kora téli esték és éjszakák szabadságát. Legyen szó az első, vagy már a sokadik randevúról, kiváló választás!

  Gyere és próbáld ki Te is!

  Tovább >>>

  Őszköszöntő kávé – Almás fahéjas latte macchiato

  Most az almáé a fő szerep, ezt töltöttük Neked egy latte machiato-ba, hogy bármikor élvezhesd a friss, meleg, ropogós almás pite ízét, a legfrissebb 100% arabica olasz kávéink ízével együtt.

  Próbáld ki Te is!

  Tovább >>>

  Új Heti Ajánlat – Roasted Hazelnut Latte Pörkölt mogyorós café latte, mókusbarátok kedvenc itala 🙂

  Keresd a legújabb Heti Ajánlatunkat kedvenc California Coffee Company kávézódban!

  Gyere és próbáld ki Te is!

  Tovább >>>

  Frissen sült reggeli pékáruk

  Próbáld ki új, frissen sült reggeli sós és édes pékáruinkat!

  Gyere és kóstold meg Te is!

  Tovább >>>

  New Sandwiches

  Try our new sandwiches! Feel free to make your pick!

  COME AND TASTE IT!

  More >>>

  Coffees, teas, sandwiches, cakes, fruits

  Learn more about our product range further, learn the unique flavors of California Coffee Company, coffee specialties, pastries extra-large, rich sandwiches, fiber blends its tea, cold drinks and always fresh fruit.

  Meet our favorite cafes in Budapest!

  More >>>