Teréz körút

  1066 Budapest, Teréz körút 38.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.00 -22.00

   

    Vasárnap is nyitva vagyunk!
  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016
  California Coffee Company első kávézó méltán vált kedvencévé a környéken dolgozó fiatal üzletembereknek és egyetemistáknak. Ha üzleti találkozónak keres kötetlen, nyugodt helyszínt Budapest belvárosában, vagy szeretne nyugodtan tanulni, olvasgatni, az e-mailere válaszolni, vagy csak hátradőlni egy puha karosszékben, egy csésze forró kávéval a kezében, kutyabarát kávézónk mindig szeretettel és frissen pörkölt, 100% arabica kávéból készült italaival várja Önt, kollégáit és barátait is. Válasszon ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.
   

           

  Szent István tér – Bazilika

  1051 Budapest, Szent István tér 4-5.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.00 – 23.00h

   

   

  Vasárnap is nyitva vagyunk!

  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016

  A California Coffee Company Szent István téri kávézója leginkább a környéken dolgozó fiataloknak és a Budapestre látogató külföldieknek a kedvence. A kényelmes fotelekből és kanapékből szemlélve az óriási panoráma ablakokon át lélegzetelállító kilátás nyílik a Bazilika székesegyházra, sugárzó békéjére és a nyugalmára. A Szent István téri, a Duna parttól, a Lánchídtól csupán 2 perc sétányira található kávézó mindig nyüzsgő helyszín volt. Tökéletes helyszín, tökéletes hangulat baráti találkozók és workshopok részére is, amelyekre igény szerint bérelhető különtermünk áll vendégeink rendelkezésére. Válasszon Ön is ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.

   
           

  Kálvin tér

  1088 Budapest, Kálvin tér 12.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.30 – 23.30h

   

   

  Vasárnap is nyitva vagyunk!

  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016

  A California Coffee Company második budapesti kávézója leginkább a közelben lakó és tanuló magyar és külföldi diák által látogatott, igazi egyetemista kávézó, ahol kényelmesen elfér és megfér egymás mellett minden korosztály. Vendégeink különösen kedvelik kávézónk belvárosi közelségét, könnyű megközelíthetőségét, barátságos belső környezetét. Vendégeink szeretnek hozzánk akár napjában többször is betérni, mert nyugodt környezetben tanulhatnak, élvezhetik az aromás kávéink illatát és zamatát, a baráti találkozóik meghittségét és az ingyenes Wi-Fi használat előnyeit. A kényelmes fotelek ideális helyszínt biztosítanak a belvárosi randevúk vagy baráti találkozók számára, továbbá a hátsó asztalok kiváló lehetőséget adnak, hogy egy szendvics, vagy kávé mellett laptopunkkal, tablet-ünkkel dolgozzunk, olvassunk, kikapcsolódjunk. Válasszon Ön is ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.

   
           

  Liszt Ferenc tér

  Liszt Ferenc tér 1.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.00 – 22.00

   

   

  Vasárnap is nyitva vagyunk!

  Az Év Kutyabarát kávézója, 2014 és 2016

  A California Coffee Company Liszt Ferenc téri kávézója egy darabka történelem: régmúltban Japán kávéházként ismerték, a századforduló irodalmi és közéleti szereplői által gyakran látogatott közösségi élettér volt. A régmúlt e darabkájának kiválasztásával és ismét kávézóként való újjászületésével igyekeztünk visszaállítani az akkori kor levegőjét, hangulatát, hírnevét, otthonosságát, amely az egyik legnépszerűbb mellé tette Budapesten. Kávézónk tervezésekor igyekeztünk megtartani a kulturális és történelmi örökséget, ezért komoly erőfeszítéseket tettünk a művészeti felújítás és az eredeti mennyezet japán bambuszrügy mintázatának helyreállításával. Eközben igyekeztük a régmúltat a jelennel egységessé tenni, a jellegzetesen fiatalos és dinamikus Caifornia Coffee Company hangulatot és stílus ötvözve a hely a kulturális örökségével. Ezen törekvésünk egyik elemeként a belső térben egy működő zongorát is elhelyeztünk, amit vendégeink nyugodtan kipróbálhatnak, önmaguk vagy többi vendégünk szórakoztatására. Kávézónk különösen kedvelt az Andrássy út, az Oktogon, a Hősök tere és a Király utca közelsége miatt. Várjuk Önt is szeretettel, válasszon Ön is ínye és kedve szerint hideg és meleg italaink, friss szendvicsek, sokféle ízletes süteményeink, salátáink és teáink közül.

   

  Corvin Sétány

  1085. Budapest Corvin sétány 5..

  Térkép >>>

  Nyitva:

  minden nap

  07.00 – 22.00

    Vasárnap is nyitva vagyunk!
  Megnyitott a legújabb California Coffe Company kávézó a Corvin Mozitól és a Corvin Plázától csak pár percre! Mozi vagy vásárlás után, munka előtt vagy épp a munkaidő után ugorjatok be hozzánk egy kávéra és egy sütire vagy szendvicsre!
    Képek hamarosan 😉

  Premier Outlet

  2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

  Térkép >>>

  Nyitva:

  Hétfőtől szombatig

  a Premier Outlet hivatalos nyitvatartási idejében

    Premier Outlet biatorbágyi üzletközpontjában megtalálható üzletünk a ‘Food court’-on keresendő, ahol megpihenhet a néha fárasztó bevásárlás után és élvezheti a közkedvelt California Coffee Company ízeket. Teljes kávé, hideg és meleg ital, szendvics és sütemény választékunk megtalálható és kapható elvitelre.