Blog

Az Év Kutyabarát kávézója 2014-ben és 2016-ban is!

Óriási megtiszteltetés, hogy a Nyugati pályaudvar és az Oktogon között, a Teréz körút 38. szám alatt található California Coffee Company egymás után 2 évben is, 2014-ben és 2016-ban is elnyerte az Év Kutyabarát kávézója címet a kutyabarat.hu országos megmérettetésén. Külön megtisztelő, hogy a budapesti kávézóláncok között a California Coffee Company kávézói kapták összesítésben a legtöbb szavazatot, amely kávézók mindegyike, már nyitásuk óta kutyabarát kávézóként üzemelnek.

Teréz körúti kávézónk immár 12 éve a kávéimádó kétlábúak budapesti kávézós mekkája, közkedvelt a környék lakói, a Budapestre látogató külföldiek és az üzletemberek körében is. Szerencsére sokan hozzák magukkal a kutyájukat, így büszkén mondhatjuk el, hogy több négylábú törzsvendégünk is van!

A kávézót úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztálynak kényelmes és kellemes időtöltést nyújthasson. Egy belvárosi kutyának igazán trendi reggelente bekísérni a gazdit egy forró presszóra, ami finom illatokat és pár cimbivel való gyors találkozást is jelent.  De szuper a falkakávézás is a délutáni Margit-szigeti lemozgatás után, mikor a gazdik süteményezése közben a tisztességes négylábú jól kipihenheti a sok nyargalást.

Vendégeinket mindig frissen pörkölt olasz kávéval, friss meleg vagy hideg kávés italokkal, friss gyümölcsökkel, házi szendvicsekkel és süteményekkel várjuk. Négylábú barátainkat pedig friss vízzel, simivel és kutyafalatkákkal vesztegetjük meg.

Folyamatosan megújuló ital, szendvics és sütemény kínálatunkkal a laktóz/lisztérzékeny vendégeinkre is gondoltunk, továbbá a szigorú cukormentes, vagy paleo étrendet követők is kedvükre válogathatnak.

Pacsit rá, hogy megalakulásunk óta töretlen lelkesedéssel és szeretettel kutyabarát hely vagyunk!

Olvasnivalók

Legújabb híreink

Hol találtsz meg minket?

Kávéházaink

M3 Outlet, Polgár

A Polgáron található M3 OUTLET területén elhelyezkedő California Coffee Company kávéház egy vibráló és barátságos környezetet kínál a kávékedvelőknek. A kávéház kínálatában szerepelnek különleges kávékülönlegességek, frissítő limonádék, ízletes sütemények és mennyei grillezett szendvicsek is. A látványos belső tér, a kényelmes ülőhelyek és a barátságos személyzet hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes kávézó élményben részesüljünk. A kávéház teraszáról élvezhetjük a kellemes környezetet és a friss levegőt. Legyen szó egy reggeli kávéról vagy egy délutáni pihenőről, a California Coffee company a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kávé élvezetére.

Teréz körút

A California Coffee Company elsőként megnyílt kávézója hamar a fiatal üzletemberek és az egyetemisták kedvenc helyévé vált. Ha üzleti találkozód van vagy tanulni szeretnél, esetleg szeretnél ejtőzni kicsit a kényelmes székekben egy csésze forró kávéval a kezedben, kávézónkban tökéletes helyre lelsz. Gőzölgő kávékülönlegességekkel, friss szendvicsekkel és ízletes süteményekkel várunk délelőtt 7-23 óráig.

Szent István tér

Pazar kilátással és igazi különlegességekkel várjuk a kávé szerelmeseit a belváros szívében. A Bazilika szomszédságában található kávézónkban folyton pezseg az élet, a székesegyházra nyíló, lélegzetelállító panoráma, a jó zene és a pezsgő, vibráló atmoszféra szinte vonzza a fiatalokat és a turistákat. Térj be hozzánk, és győződj meg róla magad!

Kálvin tér

Másodikként megnyitott kávézónkat elsősorban a közelben tanuló magyar és külföldi egyetemisták látogatják, így a légkör is mindig fiatalos és lendületet adó. Tökéletes hely ez egy kis kikapcsolódásra két óra között, de akiket nem zavar a beszélgetés moraja, az még a tanuláshoz is megtalálja a megfelelő zugot. És mindezt a legfinomabb kávék társaságában tehetik meg.

Liszt Ferenc tér

Liszt Ferenc téri kávézónkban visszarepülhetsz a múltba! A kávézó elődje a századfordulón igen kedvelt volt a vendégek körében, és azt szeretnénk, ha a hely újra Budapest egyik legkedveltebb kávézója lehetne. Már a dizájn kialakításánál is törekedtünk a kulturális-történelmi örökségek megőrzésére, felpezsdítve azt némi fiatalos és dinamikus stílussal. Látogass el hozzánk, és idézd fel a múltat velünk és egy gőzölgő kávéval.

Corvin sétány

A nyughatatlan Corvin sétányon nyitott új üzletünk kellemes menedéket nyújt azoknak, akik kávékülönlegességekre, süteményre, vagy friss szendvicsekre vágynak a vásárlást, edzést, vagy nézelődést követően. Az egyetem közelsége miatt pedig itt is fokozottan ügyelünk a megfelelő tanulókörnyezet kialakítására, hogy a nálunk felkészülő diákok is hatalmas mosollyal távozzanak!