Rólunk

Ismerd meg történetünket

California Coffee Company Budapest

Kávéházaink alig másfél évtizede részei Budapest városképének. Első kávéházunkat a Teréz körúton nyitottuk, amikor még annyira újdonság volt az elviteles kávé, hogy hosszú sorok kígyóztak az üzlet előtt.

Jelenleg 6 kávéházunk van Budapesten és környékén és elismert márkanév lettünk a magyar kávézóláncok között. Kínálatunkat folyamatosan alakítjuk, bővítjük vendégeink igényei szerint és keressük az újdonságokat az olasz kávézókultúra bölcsőjébe, Észak-Olaszországba is visszanyúlva.

Célunk mindig olyan kávéházi légkör megteremtése, ahol fiatalos, a városi élethez leginkább illő, mégis tradicionális alapokon nyugvó nyugodt és kellemes időtöltéssel szolgálhatunk minden kedves vendégünknek, a betérő utazótól a nálunk tanuló diákokon át a frissen lefőzött espresso mellett a reggeli friss újságcikkeket átfutó törzsvendégeinkig. Fiataltól az idősig, rohanótól a pihenésre vágyóig, a napi frissítőért betérőtől a találkozóit hozzánk szervező üzletemberekig nálunk mindenki megtalálhatja azt a helyet, azt a kávézót, ami hozzá a legközelebb áll.

Liszt Ferenc tér , Teréz körút , Kálvin tér , Szent István tér , Corvin Sétány, M3 Outlet Polgár

Várunk szeretettel!

Felelős kutyatartóként felelős kutyabarát helyként indultunk már a kezdetek kezdetén és azóta is örömmel látjuk négylábú kis kedvenceinket vendégeink között. Egészséges életmódra való törekvésünk és társadalmi szerepvállalásunk apropójaként egyre több paleo sütemény és laktózmentes tej is helyet kapott a kínálatunkban.

Válassz valamit kínálatunkból!

Olvasnivalók

Legújabb híreink

Hol találtsz meg minket?

Kávéházaink

M3 Outlet, Polgár

A Polgáron található M3 OUTLET területén elhelyezkedő California Coffee Company kávéház egy vibráló és barátságos környezetet kínál a kávékedvelőknek. A kávéház kínálatában szerepelnek különleges kávékülönlegességek, frissítő limonádék, ízletes sütemények és mennyei grillezett szendvicsek is. A látványos belső tér, a kényelmes ülőhelyek és a barátságos személyzet hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes kávézó élményben részesüljünk. A kávéház teraszáról élvezhetjük a kellemes környezetet és a friss levegőt. Legyen szó egy reggeli kávéról vagy egy délutáni pihenőről, a California Coffee company a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kávé élvezetére.

Teréz körút

A California Coffee Company elsőként megnyílt kávézója hamar a fiatal üzletemberek és az egyetemisták kedvenc helyévé vált. Ha üzleti találkozód van vagy tanulni szeretnél, esetleg szeretnél ejtőzni kicsit a kényelmes székekben egy csésze forró kávéval a kezedben, kávézónkban tökéletes helyre lelsz. Gőzölgő kávékülönlegességekkel, friss szendvicsekkel és ízletes süteményekkel várunk délelőtt 7-23 óráig.

Szent István tér

Pazar kilátással és igazi különlegességekkel várjuk a kávé szerelmeseit a belváros szívében. A Bazilika szomszédságában található kávézónkban folyton pezseg az élet, a székesegyházra nyíló, lélegzetelállító panoráma, a jó zene és a pezsgő, vibráló atmoszféra szinte vonzza a fiatalokat és a turistákat. Térj be hozzánk, és győződj meg róla magad!

Kálvin tér

Másodikként megnyitott kávézónkat elsősorban a közelben tanuló magyar és külföldi egyetemisták látogatják, így a légkör is mindig fiatalos és lendületet adó. Tökéletes hely ez egy kis kikapcsolódásra két óra között, de akiket nem zavar a beszélgetés moraja, az még a tanuláshoz is megtalálja a megfelelő zugot. És mindezt a legfinomabb kávék társaságában tehetik meg.

Liszt Ferenc tér

Liszt Ferenc téri kávézónkban visszarepülhetsz a múltba! A kávézó elődje a századfordulón igen kedvelt volt a vendégek körében, és azt szeretnénk, ha a hely újra Budapest egyik legkedveltebb kávézója lehetne. Már a dizájn kialakításánál is törekedtünk a kulturális-történelmi örökségek megőrzésére, felpezsdítve azt némi fiatalos és dinamikus stílussal. Látogass el hozzánk, és idézd fel a múltat velünk és egy gőzölgő kávéval.

Corvin sétány

A nyughatatlan Corvin sétányon nyitott új üzletünk kellemes menedéket nyújt azoknak, akik kávékülönlegességekre, süteményre, vagy friss szendvicsekre vágynak a vásárlást, edzést, vagy nézelődést követően. Az egyetem közelsége miatt pedig itt is fokozottan ügyelünk a megfelelő tanulókörnyezet kialakítására, hogy a nálunk felkészülő diákok is hatalmas mosollyal távozzanak!