Ízek és érzések

Althaus teák

Ízek és érzések

Próbáld ki az Althaus teákat!

Az Althaus teák jellegzetessége német, amerikai, illetve orosz teamesterek ismeretei és tapasztalata találkozásának, valamint közös erőfeszítéseiknek az eredménye.
Az Althaus teák dobozaiba csak gondosan kiválogatott tealevelek kerülnek, így kiemelkedő minőséget kínálnak.

Strawberry Flip

Illatos, mélyvörös színű tea az érett eper és a tejszín tökéletes kombinációjával. Frissülj fel hidegen és melegen is fogyasztható Strawberry Flip gyümölcsteánkkal!

Ginseng Valley

Frissítő gyógytea a trópusi növények és a ginseng édes és kissé kesernyés, egyedülálló aromájával.

English Breakfast

A Ceylon teák tradicionális és gazdag ízét élheted át, amely csalogató illattal párosul. Az English Breakfast a tökéletes reggeli tea.

Rooibush Strawberry Cream

Az eper és a tejszín ízének tökéletes találkozása. A rooibush, azaz a dél-afrikai vörös bokor egyedülálló aromájának köszönhetően igazi gyümölcsös felüdülés vár rád.

Persischer Apfel

Egyedülálló ital a friss és édes alma ízével, melyet némi citromaroma bolondít meg. Maga a gyümölcsös felfrissülés.

Darjeeling Castelton

Hagyd, hogy a selymes, enyhén dióra emlékeztető ízű Darjeeling Castelton tea elvarázsoljon!

Red Fruit Flash

Amikor belekóstolsz egy Red Fruit Flash teába, a házilag készített lekvárok összehasonlíthatatlanul finom aromája jut majd eszedbe. Próbáld ki, neked melyik gyümölcs ugrik be elsőre!

Althaus teáink mellé ajánljuk

Olvasnivalók

Legújabb híreink

Hol találtsz meg minket?

Kávéházaink

M3 Outlet, Polgár

A Polgáron található M3 OUTLET területén elhelyezkedő California Coffee Company kávéház egy vibráló és barátságos környezetet kínál a kávékedvelőknek. A kávéház kínálatában szerepelnek különleges kávékülönlegességek, frissítő limonádék, ízletes sütemények és mennyei grillezett szendvicsek is. A látványos belső tér, a kényelmes ülőhelyek és a barátságos személyzet hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes kávézó élményben részesüljünk. A kávéház teraszáról élvezhetjük a kellemes környezetet és a friss levegőt. Legyen szó egy reggeli kávéról vagy egy délutáni pihenőről, a California Coffee company a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kávé élvezetére.

Teréz körút

A California Coffee Company elsőként megnyílt kávézója hamar a fiatal üzletemberek és az egyetemisták kedvenc helyévé vált. Ha üzleti találkozód van vagy tanulni szeretnél, esetleg szeretnél ejtőzni kicsit a kényelmes székekben egy csésze forró kávéval a kezedben, kávézónkban tökéletes helyre lelsz. Gőzölgő kávékülönlegességekkel, friss szendvicsekkel és ízletes süteményekkel várunk délelőtt 7-23 óráig.

Szent István tér

Pazar kilátással és igazi különlegességekkel várjuk a kávé szerelmeseit a belváros szívében. A Bazilika szomszédságában található kávézónkban folyton pezseg az élet, a székesegyházra nyíló, lélegzetelállító panoráma, a jó zene és a pezsgő, vibráló atmoszféra szinte vonzza a fiatalokat és a turistákat. Térj be hozzánk, és győződj meg róla magad!

Kálvin tér

Másodikként megnyitott kávézónkat elsősorban a közelben tanuló magyar és külföldi egyetemisták látogatják, így a légkör is mindig fiatalos és lendületet adó. Tökéletes hely ez egy kis kikapcsolódásra két óra között, de akiket nem zavar a beszélgetés moraja, az még a tanuláshoz is megtalálja a megfelelő zugot. És mindezt a legfinomabb kávék társaságában tehetik meg.

Liszt Ferenc tér

Liszt Ferenc téri kávézónkban visszarepülhetsz a múltba! A kávézó elődje a századfordulón igen kedvelt volt a vendégek körében, és azt szeretnénk, ha a hely újra Budapest egyik legkedveltebb kávézója lehetne. Már a dizájn kialakításánál is törekedtünk a kulturális-történelmi örökségek megőrzésére, felpezsdítve azt némi fiatalos és dinamikus stílussal. Látogass el hozzánk, és idézd fel a múltat velünk és egy gőzölgő kávéval.

Corvin sétány

A nyughatatlan Corvin sétányon nyitott új üzletünk kellemes menedéket nyújt azoknak, akik kávékülönlegességekre, süteményre, vagy friss szendvicsekre vágynak a vásárlást, edzést, vagy nézelődést követően. Az egyetem közelsége miatt pedig itt is fokozottan ügyelünk a megfelelő tanulókörnyezet kialakítására, hogy a nálunk felkészülő diákok is hatalmas mosollyal távozzanak!