Kálvin tér

A fiatalos lendület kávézója

Másodikként megnyitott kávézónkat elsősorban a közelben tanuló magyar és külföldi egyetemisták látogatják, így a légkör is mindig fiatalos és lendületet adó.

Tökéletes hely ez egy kis kikapcsolódásra két óra között, de akiket nem zavar a beszélgetés moraja, az még a tanuláshoz is megtalálja a megfelelő zugot.

És mindezt a legfinomabb kávék társaságában tehetik meg.

Cím

1088 Budapest, Kálvin tér 12.

Telefonszám

+36 30 862 1446

Email

info@californiacoffeeco.net

Nyitvatartás

Minden nap 7.30 - 20.30

Wi-Fi

Ingyenes Wi-Fi szolgáltatásunknak köszönhetően kávézóinkban akár üzleti ügyeidet, online megbeszéléseidet és is intézheted.

Olvasgatnivalók

Kálvin téri kávézónk saját könyvtárral és friss napi sajtóval vár, hogy információéhséged se maradhasson kielégületlen.

Paleó termékek

Kávézóinkban igyekszünk minden igényt kiszolgálni, így például kínálatunkban a paleo étrendnek megfelelő ételek is megtalálhatóak. Várunk szeretettel, kóstold meg szendvicseinket és süteményeinket!

Kártyás fizetés

Kávézóinkban természetesen a készpénz mellett lehetőséged van kártyával is fizetni. Kóstold meg kávékülönlegességeinket, ízletes süteményeinket és friss szendvicseinket, melyeket el is vihetsz magaddal az útra!

Speciális ajánlataink

Minden héten valami új ízzel, valami új meglepetéssel várunk!

Kutyabarát kávézó

A California Coffee Company kávézóiban szívesen látjuk négylábú kedvencedet is! Térjetek be hozzánk séta közben egy frissítőre, vagy hozd magaddal a baráti találkozókra, munkatársaink mindig örömmel fogadják majd kutyusodat.

Coffee to go

Ha sietned kell, de nem tudsz ellenállni a kávézóink körül lengedező kávéillat mámorától, akkor se csüggedj! Ugorj be hozzánk, és vidd magaddal kávédat, kávés vagy tejes italodat!

Diákkedvezmények

A California Coffee Company kávézóiban diákkedvezménnyel, újdonságokkal és heti ajánlatokkal várjuk a hallgatókat. A kedvezeményt érvényes diákigazolványoddal veheted igénybe.

Események

Valentin-nap, húsvét, nőnap, Halloween, Karácsony és még megannyi ünnepnap, amit akár együtt is tölthetünk. Térj be hozzánk, ünnepnapokon is várunk sok-sok szeretettel és meglepetésekkel!

Tejkánaán

A California Coffee Companyban igazi Tejkánaán vár! Hogy ez mit jelent? Nálunk kedvenc cappuccinodat és latte macchiatodat nem csak normál tejjel kérheted, hanem ízlésed szerint elkészítjük mandulatejből, rizstejből, szójatejből, kókusztejből vagy laktózmentes tejből is elkészítjük neked.

Legjobb zenék

Kávézóinkban folyamatosan lágy háttérként az utóbbi idők legjobb és legkedveltebb slágerei szólnak, hogy igazán otthon tudd érezni magad nálunk!

Kutyabarát kávézó

HA KÁVÉZNI TÁMAD KEDVED, NE HAGYD OTTHON KEDVENCEDET SEM! MI ÖRÖMMEL VÁRJUK ŐT IS!

Kávéházaink megnyitásuk óta nagy szeretettel várják és látják vendégül a kutyával érkező vendégeinket és kis kedvenceiket is. Mivel mi is mindannyian nagy kutyabarátok vagyunk, külön öröm volt számunkra, hogy kávézóláncunk 2014-ben és 2016-ban is megkapta az Év Kutyabarát Kávézója címet, itt Budapesten.

Olvasnivalók

Legújabb híreink

Hol találtsz meg minket?

Kávéházaink

M3 Outlet, Polgár

A Polgáron található M3 OUTLET területén elhelyezkedő California Coffee Company kávéház egy vibráló és barátságos környezetet kínál a kávékedvelőknek. A kávéház kínálatában szerepelnek különleges kávékülönlegességek, frissítő limonádék, ízletes sütemények és mennyei grillezett szendvicsek is. A látványos belső tér, a kényelmes ülőhelyek és a barátságos személyzet hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes kávézó élményben részesüljünk. A kávéház teraszáról élvezhetjük a kellemes környezetet és a friss levegőt. Legyen szó egy reggeli kávéról vagy egy délutáni pihenőről, a California Coffee company a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kávé élvezetére.

Teréz körút

A California Coffee Company elsőként megnyílt kávézója hamar a fiatal üzletemberek és az egyetemisták kedvenc helyévé vált. Ha üzleti találkozód van vagy tanulni szeretnél, esetleg szeretnél ejtőzni kicsit a kényelmes székekben egy csésze forró kávéval a kezedben, kávézónkban tökéletes helyre lelsz. Gőzölgő kávékülönlegességekkel, friss szendvicsekkel és ízletes süteményekkel várunk délelőtt 7-23 óráig.

Szent István tér

Pazar kilátással és igazi különlegességekkel várjuk a kávé szerelmeseit a belváros szívében. A Bazilika szomszédságában található kávézónkban folyton pezseg az élet, a székesegyházra nyíló, lélegzetelállító panoráma, a jó zene és a pezsgő, vibráló atmoszféra szinte vonzza a fiatalokat és a turistákat. Térj be hozzánk, és győződj meg róla magad!

Kálvin tér

Másodikként megnyitott kávézónkat elsősorban a közelben tanuló magyar és külföldi egyetemisták látogatják, így a légkör is mindig fiatalos és lendületet adó. Tökéletes hely ez egy kis kikapcsolódásra két óra között, de akiket nem zavar a beszélgetés moraja, az még a tanuláshoz is megtalálja a megfelelő zugot. És mindezt a legfinomabb kávék társaságában tehetik meg.

Liszt Ferenc tér

Liszt Ferenc téri kávézónkban visszarepülhetsz a múltba! A kávézó elődje a századfordulón igen kedvelt volt a vendégek körében, és azt szeretnénk, ha a hely újra Budapest egyik legkedveltebb kávézója lehetne. Már a dizájn kialakításánál is törekedtünk a kulturális-történelmi örökségek megőrzésére, felpezsdítve azt némi fiatalos és dinamikus stílussal. Látogass el hozzánk, és idézd fel a múltat velünk és egy gőzölgő kávéval.

Corvin sétány

A nyughatatlan Corvin sétányon nyitott új üzletünk kellemes menedéket nyújt azoknak, akik kávékülönlegességekre, süteményre, vagy friss szendvicsekre vágynak a vásárlást, edzést, vagy nézelődést követően. Az egyetem közelsége miatt pedig itt is fokozottan ügyelünk a megfelelő tanulókörnyezet kialakítására, hogy a nálunk felkészülő diákok is hatalmas mosollyal távozzanak!