Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le!

Újdonságok, meglepetések, ajándékok, a leggyorsabban, Neked!

Iratkozz fel hírlevelünkre, olvasd legújabb híreinket, értesülj elsőkézből legfrissebb újdonságaikról és légy Te is nyertese csakis hírlevél feliratkozóinknak szóló egyedi ajánlatainknak!

Légy Te is a California Coffee Company Hírlevelező Klubjának tagja!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

* kötelezően kitöltendő mezők

Kérjük engedélyezze, hogy a California Coffee Company Önt e-mail útján megszólíthassa

A vonatkozó jogszabályok alapján HOZZÁJÁRULÁSÁT kérjük, hogy megszólíthassuk Önt e-mail útján. A hozzájárulása kizárólag arra vonatkozik, hogy: - e-mail címét tárolhassuk, - e-mail címére hírleveleinket kiküldhessük, - email címét addig tároljuk, és addig küldjünk ki arra hírlevelet, amíg annak visszavonásáról nem rendelkezik. Tájékoztatjuk, hogy a fentieken túl más célra e-mail címe nem kerül felhasználásra. Tájékoztatjuk, hogy e-mail címe kizárólag a Balkay – Halász Péter e.v. részére kerül továbbításra, aki a hírleveleink összeállítását és kiküldését végzi. E-mail címét saját szerverünkön - ami Magyarországon/az Európai Unió területén belül található - tároljuk. A leiratkozás lehetőségét mindegyik hírlevelünkben megtalálja.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Hírlevelünk mellé válassz kínálatunkból!

[/vc_row]

Olvasnivalók

Legújabb híreink

Hol találtsz meg minket?

Kávéházaink

M3 Outlet, Polgár

A Polgáron található M3 OUTLET területén elhelyezkedő California Coffee Company kávéház egy vibráló és barátságos környezetet kínál a kávékedvelőknek. A kávéház kínálatában szerepelnek különleges kávékülönlegességek, frissítő limonádék, ízletes sütemények és mennyei grillezett szendvicsek is. A látványos belső tér, a kényelmes ülőhelyek és a barátságos személyzet hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes kávézó élményben részesüljünk. A kávéház teraszáról élvezhetjük a kellemes környezetet és a friss levegőt. Legyen szó egy reggeli kávéról vagy egy délutáni pihenőről, a California Coffee company a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kávé élvezetére.

Teréz körút

A California Coffee Company elsőként megnyílt kávézója hamar a fiatal üzletemberek és az egyetemisták kedvenc helyévé vált. Ha üzleti találkozód van vagy tanulni szeretnél, esetleg szeretnél ejtőzni kicsit a kényelmes székekben egy csésze forró kávéval a kezedben, kávézónkban tökéletes helyre lelsz. Gőzölgő kávékülönlegességekkel, friss szendvicsekkel és ízletes süteményekkel várunk délelőtt 7-23 óráig.

Szent István tér

Pazar kilátással és igazi különlegességekkel várjuk a kávé szerelmeseit a belváros szívében. A Bazilika szomszédságában található kávézónkban folyton pezseg az élet, a székesegyházra nyíló, lélegzetelállító panoráma, a jó zene és a pezsgő, vibráló atmoszféra szinte vonzza a fiatalokat és a turistákat. Térj be hozzánk, és győződj meg róla magad!

Kálvin tér

Másodikként megnyitott kávézónkat elsősorban a közelben tanuló magyar és külföldi egyetemisták látogatják, így a légkör is mindig fiatalos és lendületet adó. Tökéletes hely ez egy kis kikapcsolódásra két óra között, de akiket nem zavar a beszélgetés moraja, az még a tanuláshoz is megtalálja a megfelelő zugot. És mindezt a legfinomabb kávék társaságában tehetik meg.

Liszt Ferenc tér

Liszt Ferenc téri kávézónkban visszarepülhetsz a múltba! A kávézó elődje a századfordulón igen kedvelt volt a vendégek körében, és azt szeretnénk, ha a hely újra Budapest egyik legkedveltebb kávézója lehetne. Már a dizájn kialakításánál is törekedtünk a kulturális-történelmi örökségek megőrzésére, felpezsdítve azt némi fiatalos és dinamikus stílussal. Látogass el hozzánk, és idézd fel a múltat velünk és egy gőzölgő kávéval.

Corvin sétány

A nyughatatlan Corvin sétányon nyitott új üzletünk kellemes menedéket nyújt azoknak, akik kávékülönlegességekre, süteményre, vagy friss szendvicsekre vágynak a vásárlást, edzést, vagy nézelődést követően. Az egyetem közelsége miatt pedig itt is fokozottan ügyelünk a megfelelő tanulókörnyezet kialakítására, hogy a nálunk felkészülő diákok is hatalmas mosollyal távozzanak!