Limonádé

Frozen Fruity Summertime

Megérkezett a nyár a Califronia Coffee Company kávéházaiba!

Megérkezett a Limonádé szezon!

Ki ne akarna ebben a bódító hőségben egy jeges limonádétól új erőre kapni?

🍓🌿 Epres-Bazsalikomos Limonádé – egy igazi nyári frissítő az édes eper és a bazsalikom tökéletes harmóniája. Minden korty igazi frissesség és az ízkombináció egyszerűen lenyűgöző! 🌿🍓💦

🥭🍍 Mangó-Ananász Limonádé – a mangó és az ananász együtt azonnal a trópusokba repít, frissessége felüdít és energiával tölt fel! 🌴🍹☀️

🍇🍑 Málnás-Barackos Limonádé – a zamatos málna és az érett barack kényeztet az intenzív gyümölcsös ízével. Tökéletes összhangban vannak egymással és minden korty egy igazi gyümölcsös élmény! 🌸🍋🥤

 

Várunk szeretettel egy jeges limonádéra!

Mindezt természetesen a kedvenc kutyabarát kávézóidban a Liszt Ferenc téren, a Teréz körúton, a Szent István téren a Bazilika előtt, a Kálvin téren a Nemzeti múzeum mellett, a Corvin Sétányon és a legújabb polgári kávézónkban az M3 Outlet területén!

Próbáld ki Te is ezt a különlegességet, csak a California Coffee Company-ban!

VÁRUNK TÉGED IS SZERETETTEL!

Olvasnivalók

Legújabb híreink

Hol találtsz meg minket?

Kávéházaink

M3 Outlet, Polgár

A Polgáron található M3 OUTLET területén elhelyezkedő California Coffee Company kávéház egy vibráló és barátságos környezetet kínál a kávékedvelőknek. A kávéház kínálatában szerepelnek különleges kávékülönlegességek, frissítő limonádék, ízletes sütemények és mennyei grillezett szendvicsek is. A látványos belső tér, a kényelmes ülőhelyek és a barátságos személyzet hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes kávézó élményben részesüljünk. A kávéház teraszáról élvezhetjük a kellemes környezetet és a friss levegőt. Legyen szó egy reggeli kávéról vagy egy délutáni pihenőről, a California Coffee company a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kávé élvezetére.

Teréz körút

A California Coffee Company elsőként megnyílt kávézója hamar a fiatal üzletemberek és az egyetemisták kedvenc helyévé vált. Ha üzleti találkozód van vagy tanulni szeretnél, esetleg szeretnél ejtőzni kicsit a kényelmes székekben egy csésze forró kávéval a kezedben, kávézónkban tökéletes helyre lelsz. Gőzölgő kávékülönlegességekkel, friss szendvicsekkel és ízletes süteményekkel várunk délelőtt 7-23 óráig.

Szent István tér

Pazar kilátással és igazi különlegességekkel várjuk a kávé szerelmeseit a belváros szívében. A Bazilika szomszédságában található kávézónkban folyton pezseg az élet, a székesegyházra nyíló, lélegzetelállító panoráma, a jó zene és a pezsgő, vibráló atmoszféra szinte vonzza a fiatalokat és a turistákat. Térj be hozzánk, és győződj meg róla magad!

Kálvin tér

Másodikként megnyitott kávézónkat elsősorban a közelben tanuló magyar és külföldi egyetemisták látogatják, így a légkör is mindig fiatalos és lendületet adó. Tökéletes hely ez egy kis kikapcsolódásra két óra között, de akiket nem zavar a beszélgetés moraja, az még a tanuláshoz is megtalálja a megfelelő zugot. És mindezt a legfinomabb kávék társaságában tehetik meg.

Liszt Ferenc tér

Liszt Ferenc téri kávézónkban visszarepülhetsz a múltba! A kávézó elődje a századfordulón igen kedvelt volt a vendégek körében, és azt szeretnénk, ha a hely újra Budapest egyik legkedveltebb kávézója lehetne. Már a dizájn kialakításánál is törekedtünk a kulturális-történelmi örökségek megőrzésére, felpezsdítve azt némi fiatalos és dinamikus stílussal. Látogass el hozzánk, és idézd fel a múltat velünk és egy gőzölgő kávéval.

Corvin sétány

A nyughatatlan Corvin sétányon nyitott új üzletünk kellemes menedéket nyújt azoknak, akik kávékülönlegességekre, süteményre, vagy friss szendvicsekre vágynak a vásárlást, edzést, vagy nézelődést követően. Az egyetem közelsége miatt pedig itt is fokozottan ügyelünk a megfelelő tanulókörnyezet kialakítására, hogy a nálunk felkészülő diákok is hatalmas mosollyal távozzanak!